درباره ریدایرکت | redirect چیست ؟ انواع ریدایرکت

درباره ریدایرکت | redirect چیست ؟ انواع ریدایرکت
فهرست مطالب

بعضی از کاربران بعد از گذشت یکسال یا بیشتر از فعالیت سایت خودشان، به دلیل مشکل یا اینکه خودشان قصد دارند،دامنه را تغییر دهند.اکنون یک مشکلی که وجود دارد این است با تغییر دادن دامنه سایت خود،تعدادی از کاربران که هنوز از آدرس سایت قبلی استفاده میکند و به آن سر میزند و از آدرس جدید مطلع نیستند.برای رفع این مشکل  از یک ریدایرکت استفاده کنید.
در این مقاله سایت آکسایا قصد دارد شما را با ریدایرکت، انواع ریدایرکت و کاربرد آنها آشنا کند. با ما همراه باشید.

 

درباره ریدایرکت | redirect چیست ؟ انواع ریدایرکت

ریدایرکت (redirect) یکی از واژه های مهم و تخصصی در وب سایت است که در موفقیت و شکست سئو و تجربه کاربردی آن تاثیرات زیادی دارد.در کل میتوان گفت redirect به معنای انتقال کاربران و موتورهای جستجو (seo) ازصفحه ای که درخواست داده شده به صفحه ی دیگر است.اما منظور از انتقال، انتقال چه چیزهایی میباشد:

  • انتقال دادن قدرت seo از یک صفحه به صفجه ی دیگر یا از یک سایت به سایت دیگر.
  • انتقال دادن کاربر از یک صفحه به صفحه ی دیگر به صورت غیر ارادی.
  • انتقال دادن اسم یا آدرس یک صفحه به اسم و آدرس دیگر (تغییر اسم یا آدرس).

وقتی که شما از صفحه ای به صفحه ی دیگر redirect می زنید، قدرت سئو آن را انتقال میدهد و کاربرانی که وارد آن می شوند به صفحه جدید منتقل شده و آدرس قدیمی به آدرس جدید تبدیل میشود.ولی اگر از redirect استفاده نکنید :
اگر یکی از کابران دامنه سایت خود را بدون استفاده از redirect تغییر دهد و کاربران بخواهند وارد سایت شوند، آدرس جدید را نداشته باشند با وجود آدرس سایت قبلی، صفحه حذف شده و وارد یک صفحه ۴۰۴ می شوند.در نتیجه کاربران وقتی با یک صفحه ی بدون محتوا برخورد کند سریع سایت را ترک میکند و اینکار باعث میشود تعداد بازدیدکنندگان از سایت کاهش می یابد پس بهتر است از redirect استفاده کنید تا به این مشکل برخورد نکنید.

 

انواع ریدایرکت

redirect انواع مختلفی دارد اما نمیتوانید بدون آگاهی، از هرکدام که دوست داشتید استفاده کنید.چون با بی توجهی به کاربرد هر کدام باعث کاهش رتبه سئو سایت شما و مشکلات دیگر برای کاربران میشود.پس بهتر است به خوبی با آنها آشنا شوید:

  • ریدایرکت ۳۰۱
  • ریدایرکت ۳۰۲
  • ریدایرکت ۳۰۷
  • ریدایرکت meta refresh

 

ریدایرکت ۳۰۱

ریدایرکت

ریدایرکت ۳۰۱ یکی از پراستفاده ترین redirect ها در وب است.در کل تقریبا ۹۰ درصد صفحاتی که در وب به آن وارد شده و سپس ناگهان از آن به صفحه ی جدیدی منتقل میشود.همین صفحات که به کمک کد ۳۰۱ ریدایرکت شده اند.یک راه انتقال دائمی است.یعنی وقتی که شما یک صفحه سایت خود را به صفحه ی دیگر ریدایرکت ۳۰۱ کنید.به موتورهای جستجو نشان میدهید که این تغییر به صورت دائمی است و قرار نیست دوباره به صفحه ی قبل برگردد.ریدایرکت ۳۰۱ و انواع دیگر redirect می توانند درون سایت و خارج سایت باشند.یعنی کاربر را از صفحه موردنظر شما به یکی دیگر از صفحات سایت منتقل کنند یا آن صفحه را به صفحه ی سایت دیگر بفرستد.برای انتقال یک سایت به سایت دیگر می توانید از این استفاده کنید.

 

ریدایرکت ۳۰۲

ریدایرکت

 

فکر کنید در سایت خودتان،صفحه ای ب نام “خرید گوشی samsung “دارید. بخاطر اینکه این صفحه در سایت شما ارزش بالایی دارد، قصد دارید در آن تغییرات مهم و قابل توجه ای انجام دهید.اما به دلیل وقت گیر بودن این تغییرات، مجبورید برای چند روز ک می خواهید تغییرات را اعمال کنید، صفحه را حذف کنید.در اینجاست بعد از حذف شدن صفحه و ایجاد صفحه ۴۰۴،گوگل به طور کلی آن را از دیتابیس خود خارج میکند.
یک راهکار وجود دارد که باعث میشود صفحه ی شما از دیتابیس گوگل خارج نشود.این راهکار این است که برای چند روزی که می خواهید تغییرات را اعمال کنید صفحه ی گفته شده را به صفحه ی مشابه یا موقتی، ریدایرکت ۳۰۲ بزنید.کاربران بعد از ورود به صفحه خرید گوشی samsung،ب ه صفحه دوم منتقل میشوند اما خود موتورهای جستجو (seo) صفحه دوم را جایگذین صفحه اول در نتایجشان نمیکنند.اما بدانید که این تغییر مسیر موقتی است و نباید اعتبار صفحه ی اول را نادیده بگیرید.پس برای مدتی آن را در پیش خود نگه داری کرده تا صفحه را بسازید و ریدایرکت ۳۰۲ را حذف کنید.

نکته ی مهم : نگفته نماند در صورت طولانی شدن زمان آن،موتورهای جستجو به مرور تصمیم به حذف قدرت صفحه اول گرفته و مثل یک ریدایرکت ۳۰۱ با آن برخورد میکند.

 

ریدایرکت ۳۰۷

این redirect به نوعی همان ریدایرکت ۳۰۲ است.محیط وب بر پایه پروتکل اینترنتی HTTP بنا شده است و این پروتکل نیز به تنهایی دارای ۲ نسخه است.ریدایرکت ۳۰۲ برای هر نسخه اینترنت به خوبی کار میکند اما ریدایرکت ۳۰۷ در نسخه دومی پروتکل اینترنتی عمل میکند.اما پیشنهاد میشود اگر نیاز به redirect موقتی سایت خودتان داشتید، از ریدایرکت ۳۰۲ استفاده کنید.

 

ریدایرکت meta refresh

ریدایرکت

Meta Refresh نوعی دیگر، یک redirect است.البته خیلی کم آن را در صفحات وب و برای راحتی کاربران یا حتی انتقال قدرت سئو یک صفحه به کار می برند، زیرا قدرت کمی در انتقال اعتبار سئو صفحات دارد.تاکنون در وب با صفحه ای رو به رو شده اید که روی آن چنین متنی نوشته : ( اگر تا ۳ ثانیه دیگر به صفحه جدید منتقل نشدید،این دکمه را انتخاب کنید.) باید بدانید که اینها از همین روش Meta Refresh استفاده کرده اند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب بیشتر

طراحی سایت با المنتور

طراحی سایت با المنتور افزونه المنتور یک صفحه ساز پیشرفته با بیش از ۵‌میلیون سایت وردپرسی برای ایجاد محتوا است که نیاز به کد نویسی ندارند. المنتور نسخه پرو نیز دارد و بر روی سایت وردپرسی شما نصب می‌شود (نصب

مشاهده کامل »

CMS چیست؟ | ویژگی های CMS خوب

سیستم مدیریت محتوا CMS چیست ؟ سیستم مدیریت محتوا (CSM) برای موفقیت اکثر قریب به اتفاق وب سایت ها و اینترانت ها (شبکه های داخلی) حیاتی است. با این وجود هنوز بسیاری از سازمان ها و شرکت‌ها با این تکنولوژی

مشاهده کامل »

با تشکر از اینکه همراه طراحی سایت آکسایا بوده‌اید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر از روند طراحی سایت، قیمت های طراحی سایت، نمونه کارها و موفقیت های تیم برنامه‌نویسی آکسایا می توانید در ادامه همراه ما باشید.

0
(0)

طراحی سایت آکسایا چقدر مورد اعتماد شما بود؟

روی ستاره مورد نظر کلیک کنید.

میانگین امتیاز 0 / 5. مجموع امتیاز: 0

هنوز نظری ثبت نشده است.